Tag: dhëmbë të bardhe

Si të kemi dhëmbë të bardhe?

Smalti eshte nje shtrese minerale i cili vesh dentinen dhe mbron dhembet. Gjithesesi, zmalti prishet me lehtesi, mbi te gjitha nga furca e dhembeve kur perdoret ne menyre agresive, apo kur …