Tag: Detoksikim

Detoksikim me qumësht dhie

Kripa e detit e pastron lëkurën dhe nxit humbjen në peshë, derisa qumështi i dhisë e ushqen dhe e qetëson lëkurën e irrituar. Në vaskën e mbushur me ujë të ngrohtë shtoni gjysmë kilogrami …