Tag: depilimi

Depilohuni me sheqer

E dini edhe ju se tradit e vjetra janë gjithmonë ato të mirat? Janë përdorur shumë zgjedhje praktike në të kaluarën ku edhe ju do të keni mundësinë të gjeni veten me të gjitha këto sekrete …

Depilimi me brisk

Depilimi me brisk eshte nje opsion shume praktik, por eshte e rendesishme te ndiqet ne nje menyre korrekte. Perdorimi: lamat e tij rreshqasin ne lekuren e njome dhe heqin qimet ne …