Tag: deodoransit Bionsen

Zbukurimi me kimikate

A keni pyetur ndonjëherë sa kimikate i përdorin gratë në trupin e tyre brenda një dite? Geli aromatik për dush, pastaj losioni, kremi për fytyrë si dhe një për duar të buta, pastaj pak …