Tag: Deluzione

Gjurmët e skizofrenisë

Skizofrenia është një formë e përsëritur dhe shpeshherë kronike e sjelljes anormale që i referohet asaj që shumë prej nesh e quajmë ‘çmenduri’. Psikiatri zviceran, Eugen …