Tag: dekolte

Trajtimi me melatonin

Kjo substance permban melatoninen, i quajtur ndryshe edhe si hormoni i rinise, pergjegjes i gjumit dhe i vet riparimit te indeve. Ne natyre ekziston nje substance e ngjashme por e prodhuar …

Një varëse që ndricon dekolten

Një varese qe ndricon dekolten ne ditet e ftohta te dimrit. Me klimen e ftohte, qielli gri eshte e rendesishme qe look-u te na jape gjendje te mire shpirterore, perkundrazi duhet te gjejme …