Tag: Data e lindjes

Data e lindjes dhe domethënia e tyre

Data e lindjes e secilit prej nesh e ka një domethënie. Kuptojeni çfarë fshehtësish përmban data juaj e lindjes. 1. Njerëzit e lindur në ditën e parë të muajit janë si sheqeri dhe kripa. E …