Tag: dasma

Nuset si Perendesha

Nuseve shpesh here i veme sinonime te ndryshme, per te treguar bukurine e tyre, si zane, si perendeshe, si kukull etj. (more…)

Dasma: ngjyrat me trendi te 2011

Cilat do te jene ngjyrat ne tendence kete vit. Merrni shenime per te organizuar dasmen tuaj. 1- E bardha simbol i pastertise Pas nje periudhe te gjate ku dominonte kontrasti i ngjyres …

Cfare muzike per dasmen tende

Atmosfera ngrohet dhe na con kercimet tona te preferuara. Keshtuqe behet fjale per nje zgjedhje jo pak te rendesishme, eshte nje zgjedhje qe behet shume kujdes duke marr parasysh shume …

Dasmat moderne

Për më tepër ndryshimi i gjendjes civile azhornohet në “Facebook”. Ëmbëlsirat që dikur bëheshin në shtëpi, sot nuk ekzistojnë më. Për këtë punë janë kutitë e çokollatave të firmave më të …