Tag: Dashuria

Dashuria ka zëvendësues të mirë

Të mos bërit dashuri dëmton shëndetin, po ka që i kushtohen pasioneve të tiera. Së fundi po bëhet një bombardim i vazhdueshëm: ata që bëjnë seks dy – tre herë në javë e mbrojnë …

Dashuria e vertete

Cfare eshte dashuria? Pervec ndjenjes qe ti ndjen kur ne gjakun tend pompohen hormone si Fenil etilamina, dashuria eshte nje emocion i nxitur nga subkoshienca jote per te te bere ty sa me te …

Kur dyshoni mbi dashurine e saj

Ne fillim ishim gjithmone bashke, pak rendesi kishte nese ishte shume e zene ose edhe une isha i zene, ne duheshim, kjo ishte e vetmja gje qe kishte rendesi. Tani perpara se te takohemi, …

Seksi është shëndet

Seksi nuk është vetëm kënaqësi apo dëfrim, por ju jep edhe shëndet. Dashuria ndihmon te streset dhe depresionet, rrudhat, jastëkët e dhjamit dhe i eliminon ato. Marrëdhënia me plot afsh e …

Pse dashurojmë?

Ekzistojnë disa arsye që seksi dhe dashuria ndikojnë në bukurinë dhe në shëndetin e femrave dhe të meshkujve. Dashuria e mjaftueshme do të bëjë që femrat të duken në formë të mirë dhe me …

Dashuria dhe marrëdhënia

Shumica e praktikave seksuale, qofshin midis njerëzve me seks të kundërt ose të njëjtë, zakonisht përfshijnë prekjen, eksitimin dhe afeksionin. Përvojat seksuale mund të kenë të bëjnë sa me …

Çka ndikon në tërheqjen seksuale

Cilët janë elementet që ndikojnë në tërheqjen seksuale mes njerëzve? A mjafton vetëkontrolli për të shmangur një kontakt shpirtëror apo fizik? Janë pikërisht hormonet ato që janë …

Meshkujt ‘përballë’ dashurisë

Ajo që vazhdimisht ndryshon mes femrave dhe meshkujve, midis shumë fenomeneve të tjera, është pikërisht të dashuruarit. Duket se këta të fundit shpeshherë, për shkak të natyrës tipike që i …