Tag: Dashuria dhe OCD kanë profil kimik

Shkenca po shpjegon me ftohtësi dashurin

Vetëm këto fije të holla kanë mbetur për ta shtrënguar nyjën, ndërsa fibra e vërtetë është dobësuar. I ka kaluar koha mënyrës së vjetër romantike të jetesës. Martesa, edhe pse shumë e kanë …