Tag: Dashuria dhe afeksioni

Muaji i Mjaltit

A ju ka shkuar ndonjëherë mendja prej nga e ka prejardhjen kjo fjalë dhe çfarë kuptimi ka?  Është e vështirë të gjendet origjina e fjalës ” Muaji i Mjaltit”. Por hulumtimet e …