Tag: dashuri

Doza përkëdhelëse për trupin tim

Vetëqetësimi nuk është as i dëmshëm për shëndetin dhe as ‘nuk konsumohesh’ e nuk bën fëmijë më vonë. Vetëqetësimi nuk është vetëm totalisht normal por të ndihmon të njohësh …

Seksi dhe shëndeti

Ekzistojnë njëzet (20) arsye që seksi dhe dashuria ndikojnë në bukurinë dhe në shëndetin e femrave dhe të meshkujve. 1- Dashuria e mjaftueshme do të bëjë që femrat të duken në formë të …