Tag: dasem ekonomike

Per nje dasem ekonomike

Kur nje cift vendos te bej hapn e madh ndeshesh me kerkesa te pa evitueshme, dhe ndonjehere te “ekzagjeruara” te tregut, jo te gjithe kane ne dispozicion shume para per te …