Tag: Dantella

Dantella, veshja trend e sezonit

Dantella paraqet trend më vete dhe deri më tani askush nuk ka mbetur indiferent ndaj saj. Ose e doni ose nuk e doni. Disa gra mund ta parafytyrojnë vetëm si pjesë të veshjes së brendshme, …