Tag: çrregullimet te gratë

Dieta për gratë në menopauzë

Një ushqyerje korrekte dhe fiziologjikisht e ekuilibruar ndikon ndjeshëm në minimizimin e çrregullimeve gjatë kësaj faze të jetës. Kjo periudhë shoqërohet në përgjithësi me shtim në peshë …