Tag: Çorapë najloni

Çorapë najloni

Edhe pse shumica e femrave i shmangin, çorapet e duhura të najlonit mund të bëjnë mrekulli. Këtë trend e kanë ripopullarizuar Kate dhe Pippa Middleton. Kjo është mënyrë e shkëlqyer për të …