Tag: çokollatat dhe specat djegës

Ushqimet qe rritin epshin

Disa ushqime siç janë guacat e detit, çokollatat dhe specat djegës, me shekuj janë njohur si afrodiziakë, por edhe disa ushqime të tjera si shpargu, bananet, dredhëzat, e rritin epshin …