Tag: çmimet

Koleksioni i ri i “Lanvin” për “H&M”

Siç njoftuam më parë, shtëpia e modës “Lanvin” këto ditë e paraqiti koleksionin e saj për publikun e gjerë. Kjo shtëpi e modës u bashkëngjitet disenjatorëve të famshëm dhe shtëpive të modës …