Tag: Çizmet ags

Çizmet e rrafshëta të dëmshme

Çizmet e rrafshëta dhe atletet janë mbathjet më të përdorura nga femrat për çdo ditë. Mirëpo, ekspertët paralajmërojnë se moda e tanishme, e  cila nënkupton mbathje të rrafshëta, mund të …