Tag: Çizme

Çizme për ditë me shi

Muaji dhjetor po vë në provë të vështirë daljet jashtë, duhen çizme kundër shiut, komode dhe trendi! Nëse një kohë ishin konsideruar çizme për punë, sot çizmet e shiut po bëhen gjithmonë e …

Çizme te shkurta

Me ardhjen e ditëve te nxehta çizmet e gjata do ti mbathim gjithnjë  e me pak, e ne vend te tyre nga dollapët do ti nxjerrim çizmet e shkurta. Këtë sezone çizmet e shkurta do te jene me …