Tag: Çizme shiu

Çizme për ditë me shi

Muaji dhjetor po vë në provë të vështirë daljet jashtë, duhen çizme kundër shiut, komode dhe trendi! Nëse një kohë ishin konsideruar çizme për punë, sot çizmet e shiut po bëhen gjithmonë e …