Tag: Çizme me take

Moda vjeshtë/dimër 2011

Edhe pse ndoshta deri më tani, duke u nisur nga fakti se a mbretëruar kohë e ngrohtë dhe me diell, keni shtyrë zëvendësimin e gardërobës vjeshtë/dimër, me sa duket tashmë është koha e …