Tag: çiftëzimi

Akti dashuror

Për të kuptuar çfarë do të thotë për njerëzit të bësh dashuri, duhet marrë parasysh, nëse ka në sjellje ndryshim mes qenieve njerëzore dhe kafshëve të tjera. Shumë shkencëtarë janë të …