Tag: Chanel

Chanel, propozimet e fundit për vjeshtë

Një element i rikthyer në modë edhe këtë sezon janë karficat e zbukurimit, ku stilistët këshillojnë të jenë ngjyrë e zezë ose floriri, por edhe me reflekse rozë ose blu. Thonjtë duhet të …

Aksesorët për këtë verë

Për këtë verë duhet të keni byzylykë të mëdhenj me forma të papërcaktuara dhe me ngjyra të çelura. Këtë verë aksesorët tuaj duhet të jenë të mëdhenj. Gjithashtu, nëse i doni etnoelementët, …

Chanel pranverë-verë 2011

Nuk kemi çfarë t’ju themi për koleksionin “Chanel” për pranverë-verë 2011, përveç se patjetër duhet ta vizitoni. Meqë insistojmë, ju përgatitëm galeri dhe video nga i tërë koleksioni në të …