Tag: Chanel Haute Couture

Chanel pranverë-verë 2011

Nuk kemi çfarë t’ju themi për koleksionin “Chanel” për pranverë-verë 2011, përveç se patjetër duhet ta vizitoni. Meqë insistojmë, ju përgatitëm galeri dhe video nga i tërë koleksioni në të …