Tag: Cfare tregojn Thonjtë

Cfarë tregojnë thonjtë?

Thonjtë shpesh janë tregues të tërë shëndetit. Forma, ngjyra dhe shkëlqimi i thonjve tregojnë ndryshimet e caktuara dhe sëmundjet e ndryshme. Nëse thyhen lehtë, mungon kalciumi dhe …