Tag: celuliti

Maskë kundër celulitit

Edhe ju jeni të besdisura tepër nga celuliti që iu ka dalë nëpër këmbë? Sot kemi kurën e duhur për të gjitha ju femra që doni të zhdukni celulitin mjafton të aplikoni një maskë të thjeshtë …

Uthulla kundër celutitit

Uthulla e mollës njihet prej kohësh për efektin e saj dobësues, për uljen e oreksit dhe efektin anti-celulit. E përdorur me mjaltë, përftohet një recetë me efekte të fuqishme dhe vlera të …

Trajtimi i celulitit

Duke qenë një problem i përhapur dhe jo i lehtë për tu menaxhuar, vazhdimisht bëhen përpjekje për të gjetur rrugë të trajtimit të celulitit. Një pjesë e trajtimeve japin efekte të kënaqshme …

Receta natyrale kunder celulitit

Shpesh flasim per trajtimet kunder-celulitit, shume ose me pak te shtrenjta, shume ose me pak te rrezikshme. Por ekzistojne dhe metoda ne kushtet e shtepise. Me sa duket ato jane te …

Celuliti, brengë e çdo gruaje

Sipas mendimit të ekspertëve, celuliti përbën njërin ndër problemet më të mëdha dhe gratë do të bënin gjithçka për ta hequr qafe. Nëse tmerroheni para pushimit vjetor dhe me kostumet e …

Keshilla per te luftuar celulitin

Celulitet janë një problem i vërtetë për femrat e të gjitha moshave. Faktorët që shkaktojnë ‘lëkurën e portokallit’ në trup janë jeta sedentare, ushqimi jo i shëndetshëm dhe veshja jo e …

Molla e lëngshme, kundër celulitit

Fillimi më i mirë i luftës kundër celulitit do të ishte shëtitja e rregullt në natyrë. Suksesit do t’i kontribuojë edhe një dush, pa marrë parasysh nëse uji është i ngrohtë apo i ftohtë, …