Tag: cdo lloj ngjyre

Vello nusesh

Eshte nje mode e cila eshte rikthyer perseri. Vello eshte perdorur shume ne vitet e kaluara dhe tashme eshte kthyer si nje tendenc e fort dhe e bukur. Eshte shik, praktike, i shkon cdo lloj …