Tag: Çarjet e lëkurës

Çarjet e lëkurës

Zakonisht çarjet e lëkurës vijnë nga ndryshimet në peshë dhe si rrjedhojë lëkura humbet elasticitetin dhe çahet. Për këtë problem duhet të përdoren kremrat rasodant dhe hidratant me aloe …