Tag: Cantat e vogla

Cantat e vogla në modë

Cantat e vogla të dorës kanë dalë shumë në modë kohët e fundit dhe sigurisht që s’mund të rrinin pa u preferuar nga femrat VIP. Në këtë fotogaleri jane disa prej tyre që kanë preferuar …