Tag: çantat dhe aksesore

Dimër – Vjeshtë 2009/2010 nga Givenchy

Të rejat fundit na vinë nga Givenchy projektuesi Schiaparelli, ikonë e modës. Këpucët, çantat dhe aksesore përbëhet nga pjesë ultra moderne, të përshtatshme për një editorial apo nje show si …