Tag: Canta nje aksesor

Canta nje aksesor nga i cili nuk mund te ndahemi

Kushtojnë sa një djall e gjysmë, por janë të “pavdekshme”. Nga “Chanel 2.55”, te “Kelly” e “Hermes”. Ja cilat janë modelet historike, që nuk kanë dalë kurrë nga moda dhe janë një investim i …