Tag: Cake Couture

Torta e ceremonis

Nje design i vecante, i tortes se dasmes nje bashkim ngjyrash dhe dekoresh qe e bejne te lexueshme firmen e artistit dhe nje stil unik. Cake Couture ben pikerisht kete, transformon tortat e …