Tag: BUZËT

Kujdesi i duhur për buzët në vjeshtë

Tani që po afron vjeshta dhe ditët e freskëta po vijnë.  Ka ardhur koha për ju të dashura femra që të merrni disa këshilla mjaft të vlefshme, të vlefshme për të gjitha pjesët e trupit, në …

Si të kemi buzë të bukura

Të gjithë kemi dëshirë të kemi buzët perfekte. Nuk është shumë e vështirë ti keni. Mjafton të tregoni kujdesin e duhur për to dhe do të shikoni rezultatet e menjëherëshme. Një ndër sekretet …

Grimi për buzë

Nuk ka vajzë e cila nuk do të grimohet dhe të rregullohet me orë të tëra para pasqyrës. Përdorimi i toneve të ndryshme, ngjyrave dhe përshtatjet e tyre me stilin dhe rastin për të cilin …

Herpesi i buzëve

Te çdo grua buzët janë zona më sensuale, por edhe më delikatja për shkak të mungesës së keratinës. Kur nuk është e pranishme kjo lloj substance, e cila i jep ngurtësi lëkurës, buzët duken të …