Tag: Buzët e plasaritura

40 këshilla për bukurinë

Si gjithnjë bëheni gati për të dalë dhe papritmas në hundë, mu në mes të saj paraqitet një shenjë në mes, ose ju prishet modeli i flokëve. 1. Lëkura problematike. Lëkurë e ngrehur, lehtë …