Tag: Buzekuqet neon

Buzekuqet neon

Buzekuqet neon jane trendy i buzeve per pranveren 2011. Kemi pare modele te perdorin kete lloj buzekuqi ne shume pasarela te rendesishme gjate Fashion Weeks, dhe tashme ka ardhur momenti qe …