Tag: buzekuq

Si të kemi buzë të bukura

Të gjithë kemi dëshirë të kemi buzët perfekte. Nuk është shumë e vështirë ti keni. Mjafton të tregoni kujdesin e duhur për to dhe do të shikoni rezultatet e menjëherëshme. Një ndër sekretet …

Buzekuq pop !

Make-up-i veror leshon ngjyrat e erreta dhe zgjedhjet e “renda”, ne rradhe te pare smokey-eyes dhe me pas vazhdojme me ngjyrat qe do te cmendin veren, ngjyra gjalleruese, te …

Grim per buzet

Buzet jane gjeja e pare qe dallojme ne fytyre dhe duhet te jene te buta dhe te bukura. Nese ne dimer jene “viktima” te ftohtit dhe buzet tuaj jane pika e dobet, beni nje scrub …