Tag: Buzë

Buzë pa rrudha

Në një moshë të caktuar, mbi buzën e sipërme mund të shfaqen disa rrudha që përveçse janë estetikisht të shëmtuara, e bëjnë të pasaktë formën e buzës. Ka kremra të posaçëm që ushqejnë buzën …

Të dukesh natyrale dhe e pagrimuar

Të dukesh në mënyrë të përkryer, natyrale dhe e pagrimuar e njëkohësisht t’i mbulosh të gjitha mangësitë e vogla, t’i theksosh sytë, faqet dhe buzët është art i vërtetë që iu shkon për dore …