Tag: Buqeta e nuses

Tendenca te reja per martesen

Per ato qe kane vendosur qe kete vit te kurorezojne dashurine e tyre me martese dhe deshirojne te kene nje dasem fashion ja tendencat e rendesishme per nje ceremoni me te vertet glamour. Kur …

Te zgjedhim buqeten e nuses

Nese mendoni qe te zgjidhni buqeten e diten tuaj te dasmes eshte e thjeshte dhe se mjafton te ndjekesh shijet e tua, gaboheni. Nese deshironi te ndiqni disa detaje per te gjetur menyren qe …

Buqeta e nuses

Buqeta e nuses eshte nje nder detajet me te rendesishme per dasmen tuaj, nese kerkoni dicka klasike, perfekte per cdo tip ceremonie ju keshillojme te zgjidhni nje buqete te bardhe. Nje …

Buqeta per nuse

Buqeta e nuses eshte me te vertet nje nder simbolet e dasmes. Jane te shumta femrat qe pyesin sesa buqeta duhet te kete nusja ate dite? Ne te vertet nuk ka nje rregull. Do tju thoja 1 …