Tag: Bulgari Green

Bulgari Green : Parfumi pranverore

Bulgari Green : Parfumi pranveroreGreen Jade di Bulgari eshte nje esence e fresket dhe rinore , ideale per pranveren. Bulgari Green  Jade e ka marre emrin  nga  jada  jeshile (nje lloj …