Tag: Bukuria

Bukuria per 30 vjecaret

30 vjec eshte nje moshe e rendesishme per lekuren, sepse fillojne te shafaqen rrudhat e para dhe nje trajtim bukurie i duhur, i studiuar enkas per kete moshe, eshte aleati me i mire per ti …

Martesa!Nje provimi i veshtire ne jete!

Çfarë tiparesh kërkojnë të rinjtë tanë te partneri.Kohët kanë ndryshuar: Po nuk pate pasuri, nuk je i bukur dhe nuk je i shkolluar, vështirë është ta gjesh fatin e jetës. Kjo, për arsye se …