Tag: brusha dhembeve

A i skadon afati furçës dhe brushës?

Zhiletët e vjetër nxitin rritjen e qimeve, ndërsa furça për flokë mund të shndërrohet në “çerdhe” të hedhurinave. Brushën e dhëmbëve duhet zëvendësuar pas çdo tre muajve me një të re, …