Tag: Brokoli

Ushqime për mashkuj

Cdo ditë e më shumë po zbulohen ushqime që janë të shëndetshme për meshkujt. Ja se çfarë duhet të konsumojnë ata: Brokoli lufton qelizat kancerogjene. Tek meshkujt jep efekt në parandalimin …

Brokoli i shëndetshëm për kockat

Brokoli, aleat të shëndetit. Jo vetëm përfaqësojnë një nga ushqimet me veti antitumorale, por tashmë shfaqen dhe si “miq” të kockave. Kjo falë sasisë së madhe të vitaminës K që përmbajnë. …