Tag: botox

Krem apo Botox?

Është një tendencë e viteve të fundit, që kompanitë që prodhojnë produkte kozmetike të deklarojnë se produktet e tyre kanë efekte superiore në raport me procedura të caktuara kozmetike, si …

Operacionet estetike sa janë të sigurta

Ndërhyrjet e kirurgjisë plastike shoqërohen gjithmonë me rreziqe, madje shumë të mëdha nga ato që mund të imagjinohen. Ja gjërat që duhet të dini (dhe të pyesni mjekun) para se t’i …