Tag: Bluza

Bluza për të gjitha shijet

Stilistët e modës kanë nxjerrë modele të ndryshme bluzash për të gjitha shijet. Ngjyra të ëmbla dhe të çelura si bezhë, pana, violet, të bardha, të gjitha për të krijuar kontrast me palltot …