Tag: Bishti

Tre stile flokësh

Flokët tërheqin vëmendjen ndaj fytyrës, prandaj duhet të kujdeseni më shumë për to pa marrë parasysh modën dhe stilin, ata gjithmonë duhet të jenë të pastër dhe mirëmbajtur. Këtë vjeshtë …