Tag: bionde në dimër

Ngjyra bionde në dimër

Pavarësisht se ngjyra bionde është ngjyrë që përdoret më shumë në pranverë dhe verë, ajo mund të aplikohet dhe në dimër, për të parapërgatitur flokët për pranverën. Zakonisht, njerëzit …