Tag: bima e grurit

Trendi më i ri: lëngu nga bima i grurit

Lëngu i fituar nga bima i grurit, më saktë nga farat e grurit është shpallur si super-pije për rini dhe bukuri. Yjet e Hollywoodit e pinë për mëngjes, para jogës dhe në vend të pijeve …