Tag: Beyonce

Fustani i Beyonce-s në Grammy 2014

Fustani i bardhë prej dantelle i Beyonce , i cili përqafoi linjat e saj dhe tregonte pjesë të lëkurës së saj , ishte ndër gjërat më të përfolura  gjatë cmimeve Grammy 2014. Fustani , i …