Tag: besimi dhe vullneti

Më shumë besim dhe vullnet

Por edhe pse e thënë në fund ajo që ka rëndësi primare në mbrojtjen e një lidhjeje në distancë është besimi, vullneti dhe dëshira e mirë për ta mbajtur atë ende në jetë. Është vërtet e …